Följ LRF Konsult

Lisa Kylenfelt blir ATL:s juridikexpert

Pressmeddelande   •   Okt 26, 2018 11:01 CEST

Lisa Kylenfelt, jurist på LRF Konsult, blir ATL:s juridikexpert

LRF Konsults jurist Lisa Kylenfelt som är specialiserad på miljörätt och fastighetsrätt, blir ny expert i tidningen ATL. Där kommer hon att svara på läsarnas frågor kring markägarjuridik.

- Det är med stor glädje vi välkomnar Lisa Kylenfelt till ATL. Hon har en stor kunskap kring frågor som är viktiga för våra läsare och har drivit flera principiellt viktiga mål som stärkt den rättsliga ställningen för ägare av lantbruksfastigheter, säger Lilian Almroth, chefredaktör för ATL.

ATL:s läsare har möjlighet att mejla sina frågor inom miljörätt och fastighetsrätt till juristen@atl.nu, där ett urval sker. Frågor med svar publiceras, med start 6 november, varannan tisdag i tidningen ATL samt går att läsa på ATL.nu.

Har du själv något favoritämne inom de områden som du ägnar dig åt?
- Jag tycker att det är roligt med strandskydd och biotopskydd. Det är spännande, och det har varit en del avgöranden på de områdena den senaste tiden, samtidigt som det fortfarande behövs fler vägledande avgöranden från högsta instans. Det är alltid spännande att driva sådana mål och se vad det kan leda till, säger Lisa Kylenfelt.

Det är inte första gången som Lisa arbetar åt ATL.
– Jag har sålt ATL som extraknäck när jag var ny som student i Lund. Då kände jag inte till tidningen sedan tidigare, och blev väldigt förvånad - för alla som jag ringde till på den där listan var väldigt intresserade av tidningen. Så det gick väldigt bra att sälja den, säger Lisa Kylenfelt.

Har du frågor, vänligen kontakta:
Lisa Kylenfelt, Jurist LRF Konsult, 031-337 36 82, lisa.kylenfelt@lrfkonsult.se
Anna Burlage Sjöberg, Pressansvarig LRF Konsult, 08-700 20 10, anna.sjoberg@lrfkonsult.se
Lilian Almroth, Chefredaktör ATL - Lantbrukets affärstidning, 0706249794, lilian.almroth@atl.nu

LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med 75 000 kunder och 1 400 medarbetare på fler än 130 orter. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för småföretagare.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.