Följ LRF Konsult

LRF Konsult och Swedbank presenterar Lantbruksbarometern på Elmia Lantbruk

Pressmeddelande   •   Okt 22, 2018 14:00 CEST

På Elmiamässan i Jönköping, den 24 oktober, släpper LRF Konsult tillsammans med Swedbank och Sparbankerna Lantbruksbarometern. Den visar hur lantbrukare ser på dagens och framtida lönsamhet. Resultatet presenteras onsdagen den 24 oktober 14.30 på stora scenen. Kom gärna och lyssna på senaste läget och få möjlighet att ställa dina frågor till LRF Konsult Segmentschef inom Skog & Lantbruk Jimmy Larsson och Ulf Möller, Segmentschef inom Skog & Lantburk på Swedbank Sparbankerna.

Mässan som pågår den 24-26 oktober är också ett gyllene tillfälle att träffa LRF Konsults lantbrukskunniga jurister, affärsrådgivare, ekonomer och fastighetsförmedlare som är experter på företagande. LRF Jönköping finns på plats för att svara på medlemsfrågor.

Läs mer om LRF Konsults medverkande på Elmia här

Om du är intresserad av en intervju med Jimmy Larsson som är Segmentschef för Skog & Lantbruk eller Ulf Möller på Swedbank, kontakta oss.

LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med 75 000 kunder och 1 400 medarbetare på fler än 130 orter. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för småföretagare.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.